Haberler

Alanyasporlu Futbolcular Üniversitede Söyleşiye Katıldı

Aytemiz Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Elvir Baliç ve futbolcular Emre Akbaba ile Junior Fernandes, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ), ’İstihtam ve Kariyer Günleri’ kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı.

Aytemiz Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Elvir Baliç ve futbolcular Emre Akbaba ile Junior Fernandes, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde (ALKÜ), 'İstihtam ve Kariyer Günleri' kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı.

Alanyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Uslu ve Muhammet Çetin ile Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu da söyleşide yer aldı. Turuncu-yeşilliler, açılış konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Panelin açılış konuşmasını ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Aytemiz Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu yaptı.

"En büyük hayalim milli takımda oynamak"

Bir öğrencinin 'Milli Takım'dan teklif aldınız mı?' sorusu üzerine Emre Akbaba, en büyük hayalinin Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda oynayabilmek olduğunu söyledi. 4 yıldır turuncu-yeşilli formayı giydiğini belirten Akbaba, "Her futbolcu gibi benim de en büyük hayalim milli takımında oynamak" dedi.

Elvir Baliç ise, "Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçtikten sonra 3'üncü ve 4'üncü golü kovaladık. Biraz daha kontrollü oynamalıydık. 2-0'ı yakaladıktan sonra oyunun coşkusuna kapıldık ve yapmamamız gereken hatalar yaptık. Sonucunda mağlup olduk, üzgünüz" diye konuştu.

Bir öğrencinin 'Alanyaspor'da kiralık forma giyiyorsunuz. Burada kalıcı olmak ister misiniz?' sorusunu yanıtlayan Şilili oyuncu Junior Fernandes ise şöyle dedi:

"Şartlar oluşursa gelecek yıl da Alanyaspor'da oynamak isterim. Alanya'daki coşku ve ilgi beni buraya her geçen gün daha fazla bağlıyor. Önümüzdeki sezon da şartlar uygun olursa burada olmayı düşünebilirim."

Söyleşi sonunda ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı Baliç ve futbolculara plaket verdi. Turuncu yeşilliler daha sonra öğrencilerle fotoğraf çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muhammet Çetin Mehmet Uslu Elvir Baliç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title