Haberler

Alanyaspor'un İsmi 'Aytemiz Alanyaspor' Olarak Değişti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor'un yeni ismi sezon sonuna kadar 'Aytemiz Alanyaspor' olacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanya spor, isim sponsorluğu konusunda akaryakıt firması Aytemiz ile anlaştı. Yarın tarafların 1 yıllık sözleşme imzalamasının ardından turuncu- yeşilli takımın adı 'Aytemiz Alanya spor' olacak.

Alanya spor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, akaryakıt firması Aytemiz ile 1 yıllık isim sponsorluğu sözleşmesi imzalandığı belirtildi. Alanya spor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yarın saat 14.00'te düzenlenecek törende Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke arasında sözleşme imzalanacağı kaydedilirken, sözleşmenin ardından takımın adının sezon sonuna kadar 'Aytemiz Alanya spor' olacağı aktarıldı.

"AYTEMİZ'E BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Aytemiz'in verdiği önemli destekten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecekleri için yönetim kurulunun ve kentin çok heyecanlı olduğunu belirten Başkan Çavuşoğlu, "Hedefimiz ligde kalıcı olmaktır. Bu isteğimizi ve arzumuzu gören ve bize inanan Aytemiz ile yeni ve güçlü bir beraberliğe imza attık. Desteğini bizden esirgemeyen Aytemiz'e bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"AKARYAKIT SEKTÖRÜNÜN EN HIZLI BÜYÜYEN MARKASI"

Alanya spor'un geçen sezon büyük bir başarı göstererek ilk kez Süper Lig'e çıktığını kaydeden Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke de şöyle dedi:

"Aytemiz olarak gerek büyük şehirlerde ve gerekse Anadolu'daki geniş bayi ve istasyon ağımız sayesinde sektörde tüketicisine en yakın markalardan biriyiz. Tamamen yerli sermayeli bir şirket olarak Anadolu takımlarının, özellikle Süper Lig'de çok daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inanıyoruz. Akaryakıt sektörünün en hızlı büyüyen markası olan Aytemiz için Alanya'nın ayrı bir yeri var. Biz de bu desteği hak eden bir spor kulübü olarak gördüğümüz Alanyaspor'u 2016- 2017 Turgay Şeren Sezonu'nda destekleyerek, onların enerjisini yükseltecek bir iş birliğine imza attık. Büyüyen bir şirket olarak marka değerimize büyük fayda sağlayacağına inandığım bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Alanyaspor'un Süper Lig'de de bu sezon hedeflediği yerlere geleceğine yürekten inanıyorum."

500'Ü AŞKIN İSTASYON

Aytemiz, bu yıl itibariyle 500'ü aşan istasyon sayısına ulaşarak, yurt çapında akaryakıt dağıtımı ve bayilik oluşturma faaliyetlerini gittikçe artan bir büyüme ivmesiyle sürdürmektedir. Türkiye'nin tüm bölgelerinde 11 ikmal noktası bulunan ve 220 bin metreküp depolama kapasitesiyle önemli bir altyapıya sahip olan Aytemiz, yaptığı operasyonel iyileştirmelerle hizmet standardını her geçen gün yukarıya taşıyarak sürekli müşteri memnuniyeti ilkesiyle tüketicilere hizmet vermeye devam etmektedir. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hasan Çavuşoğlu Cengiz Aydoğan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title