Haberler

Alanyaspor'un İsim Sponsoru Aytemiz Oldu

Alanya spor ile akaryakıt firması Aytemiz arasında 1 yıllık isim sponsorluğu anlaşmasına varıldı.

Alanya spor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yarın düzenlenecek törenle Alanya spor ile akaryakıt firması Aytemiz arasında sponsorluk anlaşması imzalanacak. Törene Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke katılacak. İmzalanacak sözleşmenin ardından sezon sonuna kadar Alanya spor'un ismi 'Aytemiz Alanya spor' ismini alacak.

Alanya spor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Aytemiz'in vermiş olduğu önemli destekten çok büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi. Tarihlerinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edeceklerini dile getiren yönetim kurulunun ve kentin çok heyecanlı olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Hedefimiz ligde kalıcı olmaktır. Bu isteğimizi ve arzumuzu gören ve bize inanan Aytemiz ile yeni ve güçlü bir beraberliğe imza attık. Desteğini bizden esirgemeyen Aytemiz'e bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Alanya spor'un geçtiğimiz sezon büyük bir başarı göstererek ilk kez Süper Lig'e çıktığını diye getiren Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke ise, "Aytemiz olarak, gerek büyük şehirlerde ve gerekse Anadolu'daki geniş bayi ve istasyon ağımız sayesinde sektörde tüketicisine en yakın markalardan biriyiz. Tamamen yerli sermayeli bir şirket olarak Anadolu takımlarının, özellikle Süper Lig'de çok daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inanıyoruz. Akaryakıt sektörünün en hızlı büyüyen markası olan Aytemiz için Alanya'nın ayrı bir yeri var. Biz de bu desteği hak eden bir spor kulübü olarak gördüğümüz Alanyaspor'u 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu'nda destekleyerek, onların enerjisini yükseltecek bir iş birliğine imza attık. Büyüyen bir şirket olarak marka değerimize büyük fayda sağlayacağına inandığım bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Alanyaspor'un Süper Lig'de de bu sezon hedeflediği yerlere geleceğine yürekten inanıyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Çavuşoğlu Cengiz Aydoğan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title