Haberler

Alanyaspor'da Olağan Genel Kurulu

Alanyaspor genel kurulunda Çavuşoğlu yeniden başkan oldu.

PTT 1. Lig'in yeni takımlarından Alanyaspor'un olağan genel kurulunda Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi.

Alanyaspor Kulübü Olağan Genel Kurulu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'nda yapıldı. Cengiz Aydoğan başkanlığındaki divan kuruluna verilen yazılı önerge ile bir firmayla isim sponsorluğu anlaşması yapılması için genel kuruldan yetki istendi. Genel kurulda gündeme alınan önerge, yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

Genel kurulda, 2013 yılına ait bilanço ile gelir ve gider hesapları okundu. Raporlar ve bilançonun müzakere edilmesinin ardından 2013 yılına ait hesaplar ile 2014 yılının tahmini bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Daha sonra yapılan seçime tek aday olarak katılan mevcut başkan Hasan Çavuşoğlu, yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu için ise 90 kişilik eski yönetimin yerine 60 kişilik yeni yönetim belirlendi.

Genel kurula Kaymakam Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Türkiye Futbol Federasyonu Akdeniz Bölge Müdürü Nafiz Tanır, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Metin Bulut, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile 572 üye katıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Çavuşoğlu Cengiz Aydoğan Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title