Haberler

Alanya Standına Ruslar'dan Büyük İlgi

Rusya’nın başkenti Moskova’da bugün açılan ve Rusya’nın en büyük turizm fuarı olarak adlandırılan MITT Moskova Turizm Fuarı’ndaki Alanya standı büyük ilgi görüyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'da bugün açılan ve Rusya'nın en büyük turizm fuarı olarak adlandırılan MITT Moskova Turizm Fuarı'ndaki Alanya standı büyük ilgi görüyor.

Alanya heyeti, yaklaşık 50 metrekarelik özel tasarlanmış Alanya standında Rus ziyaretçilere ve dünyanın dört bir yanından katılan acentecilere Alanya'yı tanıtmaya başladı. Yoğun ilgi gören Alanya standına, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'le birlikte ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve bazı STK temsilcileri de destek veriyor.

Moskova'daki Alanya standında, Alanya'ya özgü hediyelikler, broşür, çanta, bileklik, notluk, kalem, magnet gibi hediyeliklerin yanısıra Alanya ipeğinden yapılan yaka iğneleri ve broşlarda yeralıyor. Özellikle Ruslar Alanya ipeğinden broş ve hediyeliklere büyük ilgi gösterdi. Bugün açılan ve 16 Mart'a kadar açık kalacak fuarda Başkan Yücel, turizmin canlandırılması için yapılan tanıtım çalışmalarının yanı sıra resmi temaslarda da bulunacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Murat Yücel Moskova Alanya Rusya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title