Haberler

Alanya Motospor Kulübünün Açılışı Yapıldı

Alanya Motospor Kulübünün açılış töreninde motosiklet kullanıcılarına ücretsiz kask dağıtıldı.

Alanya Motospor Kulübünün açılış töreninde motosiklet kullanıcılarına ücretsiz kask dağıtıldı.

Oba beldesi 11 numaralı plaj büfesi önünde gerçekleştirilen kulüp açılışına, Kaymakam Erhan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, Emniyet Müdürü Erkan Dur ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından "Kaskımla Güvendeyim Projesi" kapsamında kurulan tanıtım standında vatandaşlara ücretsiz kask verildi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından da kaskın öneminin anlatıldığı broşürler motorseverlere dağıtıldı.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Özdemir, Alanya'da motosiklet kullanımının üst düzeyde olduğunu söyledi. Motosiklet kullanımının zaman zaman beraberinde kazalar da getirdiğini dile getiren, "Maalesef ilçemizde bugüne dek bir çok üzücü kaza meydana geldi. Bu kazalarda da maalesef bir çok can yitirdik. Bu kazalarda can kaybını en aza indirmek amacıyla Kaymakamlığımız ve İlçe Jandarma Komutanlığımız tarafından organize edilen 'Kaskımla Güvendeyim Projesi' kapsamında 100 kadar kaskı motosiklet sürücülerine ücretsiz dağıttık" dedi.

Kulüp yöneticilerini ve üyelerini kaskın önemini göstermek amacıyla yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlayan Özdemir, kulüp sporcularından Toprak Razgatlıoğlu'na destek vereceklerini söyledi.

Açılışta konuşan Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun ise motosiklet kullanımın Alanya ilçesinde fazla olduğunu belirtti. Kendilerinin vatandaşlara da örnek olmak istediklerini söyleyen Uzun, "Kulüp üyelerimiz özellikle kask kullanımında örnek teşkil edecektir. Kask hayat kurtarır düşüncesiyle motosiklet kullananlara kaskın kullanımı konusunda örnek olacağız" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Erhan Özdemir Çetinkaya Alanya Oba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title