Haberler

Alanya Kaymakamlığı'nda Devir Teslim

İzmir Vali Yardımcılığı’na atandıktan sonra Antalya İdare Mahkemesi’ne açtığı davada verilen ‘Yürütmeyi Durdurma’ kararı üzerine, İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden Alanya Kaymakamlığı’na atanan Erhan Özdemir, görevi Hasan Tanrıseven’den devraldı.

İzmir Vali Yardımcılığı'na atandıktan sonra Antalya İdare Mahkemesi'ne açtığı davada verilen 'Yürütmeyi Durdurma' kararı üzerine, İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden Alanya Kaymakamlığı'na atanan Erhan Özdemir, görevi Hasan Tanrıseven'den devraldı.

Antalya Vali Yardımcılığı görevine atanan Hasan Tanrıseven, Özdemir'i Hükümet Konağı önünde çiçekle karşıladı. Daha sonra kaymakamlık makamına geçerek özel görüştü. Makamda yapılan görev değişiminin ardından Tanrıseven ve Özdemir birlikte Hükümet Konağı'ndan çıktı. Tanrıseven burada bekleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, kamu kurumu amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlarla vedalaştı. Vedalaşma sırasında Erhan Özdemir de Tanrıseven'e eşlik etti. Vedalaşmanın ardından konuşma yapan Tanrıseven, "Allah millete ve devletimize zeval vermesin. 5 ay boyunca yoğun bir şekilde çalıştık. Sayın Erhan Özdemir de bugün görevine başlıyor. Yargı süreci devam ediyor. Allah hangisi hayırlıysa onu nasip etsin. Nasipse yeniden görüşmek üzere. Allahaısmarladık" dedi. Erhan Özdemir ise alkışlarla kaymakamlık makamına geçerek burada tebrikleri kabul etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Antalya Alanya İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title