Haberler

Alanya Kaymakamı Bu Kez Isparta Vali Yardımcılığına Atandı

İzmir Vali Yardımcılığı’na atandıktan sonra Antalya İdare Mahkemesi’ne açtığı davada verilen yürütmeyi durdurma kararı üzerine, İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden Antalya’nın Alanya Kaymakamlığı’na atanan Erhan Özdemir, 17 gün sonra bu kez Isparta Vali Yardımcılığı’na atandı.

İzmir Vali Yardımcılığı'na atandıktan sonra Antalya İdare Mahkemesi'ne açtığı davada verilen yürütmeyi durdurma kararı üzerine, İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden Antalya'nın Alanya Kaymakamlığı'na atanan Erhan Özdemir, 17 gün sonra bu kez Isparta Vali Yardımcılığı'na atandı.

İzmir Vali Yardımcılığı'na atanmasının ardından Antalya İdare Mahkemesi'ne açtığı davada verilen yürütmeyi durdurma kararı üzerine, İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden Alanya Kaymakamlığı'na atanan Erhan Özdemir, 17 gün sonra bu kez Isparta Vali Yardımcılığı'na atandı.

Alanya'da 5 ay kaymakamlık yaptıktan sonra Antalya Vali Yardımcılığı'na atanan Hasan Tanrıseven ise, Antalya Valiliği tarafından tekrar Alanya Kaymakamlığı'na atandı. Kaymakam Özdemir'in avukatı Mehmet Tığlı, Özdemir ile telefonla görüştüğünü ve atamayı doğruladığını söyledi.

Alanya Kaymakamı olarak 2 yıl görev yaptıktan sonra İzmir Vali Yardımcılığı görevine tayin edilen Erhan Özdemir'in yerine 3 Eylül 2014 tarihinde Muğla'nın Yatağan İlçesi Kaymakamı Hasan Tanrıseven atanmıştı. Daha sonra Özdemir'in avukatı Mehmet Tığlı, Antalya Bölge İdare Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma talebiyle dava açtı. Mahkeme, Özdemir lehine karar verdi ve İçişleri Bakanlığı bu karara itiraz etti. Ancak bakanlığın itirazı da reddedildi. Ardından 23 Şubat 2015 tarihinde Özdemir Alanya Kaymakamlığı görevine döndü. Hasan Tanrıseven ise Antalya Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. Özdemir Alanya'daki görevinin 17'nci gününde yeniden tayin edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erhan Özdemir Isparta Alanya İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title