Haberler

Alanya Emniyetinde Görev Değişimi

Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine terfi etti.

Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine terfi etti.

Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine terfi edildi. Terfi süresi geldiği için atanan Saka'nın yerine ise Alanya'da bir dönem Terörle Mücadele'nin başında olan ve Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü de yapan Haşim Çakmaklı atandı. Müdür Saka, bugüne kadar kendisine her türlü desteği esirgemeyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve tüm Alanya halkına teşekkür ederken, "Görev yaptığım iki yıl boyunca tüm emniyet teşkilatı olarak Alanya'da halkımızın geleceğe güven ve umutla bakmalarını sağlamak, huzurlu ve güvenli bir ortamı sürekli hakim kılmak tek amacımız oldu" dedi.

Saka, atanmasının ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek veda etti. Alanya'nın yeni İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı da Kaymakam Tanrıseven'i ziyaret ederek görevine başladı. Saka, "Bizler kamunun bize sağladığı kaynakları ve imkanları yerel ölçekte de en iyi şekilde değerlendirmek ve hizmete dönüştürmekle görevli kişileriz. Bu bizim temel vazifemiz. Bir şeyi memnuniyetle ifade etmek istiyorum ki çok şanslı emniyet müdürlerindenim. Çünkü her zaman teşkilat olarak en büyük destekçimiz Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmuştur. Bir emniyet müdürünün temel görevi kenti huzur ve güven içerisinde idare etmektir. Uyumu sağlamaktır. Bu uyumu da sağladığımızı düşünüyorum. Bunda bakanımızın, Kaymakamımız Dr. Hasan Tanriseven ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok ciddi çabaları olmuştur. Kendilerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka'ya Antalya'da yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Tanrıseven Alanya'da Emniyet Müdürü değişiminden sonra da vatandaşın huzur ve güvenliği için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti: "Alanya Türkiye'nin örnek ve güvenli kentlerinden bir tanesidir. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde emniyetiyle, jandarmasıyla, başsavcılığıyla, kamu kurumlarıyla ve vatandaşıyla, Alanya örnek bir duruş sergiledi. Birlik ve beraberlik içerisinde oldu. Suç ve suçlular ile her türlü mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğiz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu Gazipaşa Antalya Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title