Haberler

    Alanya'daki Turnuvada Büyük Fiyasko!

    Galatasaray, Brezilyalı yıldız Neymar'ın basın toplantısına katılmak için 1 milyon Dolar aldığı International Royal Cup'ta, 350 bin dolar için ikisi 11'in gediklisi olan üç futbolcusunu sakatlığa kurban verdi.

    Alanya kampı, Galatasaray'a pahalıya patladı. Bozuk Oba Stadı'nın zemininde sarı-kırmızılılar üç önemli fire verdi.

    Sabah'ta yer alan habere göre; Sakatlanan oyunculardan Semih Kaya'nın 1.5 ay, Burak Yılmaz ve Koray Günter'in ise iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Geçen sezon Mancini yönetiminde devre arası hazırlıklarını Belek'te yapan Cimbom'a bu kamp 250 bin Dolar'a mal olmuştu.

    Bu sezon ise Royal Cup'a katılan Aslan, kampı bedavaya getirerek turnuvadan 350 bin Dolar kazandı kazanmasına ama Semih, Burak ve Koray'ı kaybetti.

    Hamzaoğlu organizasyonu beğenmedi


    Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, International Royal Cup'ın İstanbul'daki basın toplantısına katılmak için bir milyon Dolar alırken Galatasaray'ın kasasına ise 350 bin Dolar girdi.

    Kötü zeminde üç oyuncu sakatlanınca takviye kaçınılmaz oldu ve belki de transfere bu turnuvadan elde edilen gelirin 2-3 katı para harcanacak. Daha önce kampı iki gün uzatmayı düşünen Hamza Hamzaoğlu'nun da organizasyonu beğenmediği ve bu yüzden Pazar akşamı takımı Alanya'dan İstanbul'a döndürdüğü öğrenildi.

    Çorlusporlu futbolcular Neymar'ın takımında


    Neymar'ın takımı olarak lanse edilen Guaratingueta'da 2 Çorlusporlu futbolcunun oynadığı ortaya çıktı. Çorlusporlu Diego Neres ve Alex De Souza'nın Neymar'ın takımında forma gitmesi şaşkınlık yarattı.. Turnuvaya Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra River Plate ile Neymar Enstitüsü'nün katılacağı açıklanmıştı. Turnuva haberlerini paylaşan resmi Twitter hesabı günler öncesinden reklam faaliyetlerine başlamıştı. "Copa Sudamericana'nın son şampiyonu, Arjantin'in en büyüğü River Plate 12 Ocak'ta geliyor" denilerek görseller paylaşılmıştı fakat Türkiye'ye gelen takım River Plate'in Rezerv takımıydı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Royal Cup Alanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title