Haberler

Alanya'da Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ve Aksesuarı Ele Geçirildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde iki ayrı iş yerinde yapılan aramalarda gümrük kaçağı 22 adet cep telefonu ve 990 adet aksesuar ele geçirildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki ayrı iş yerinde yapılan aramalarda gümrük kaçağı 22 adet cep telefonu ve 990 adet aksesuar ele geçirildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bir iş yerinde yaptığı aramada 11 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 94 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirdi. İş yeri sahibi M.O. gözaltına alınırken, KOM ekipleri, Şekerhane Mahallesi Yayla Yolu Sokak üzerindeki iş yerinde yaptıkları aramalarda, 11 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 896 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirdi. İş yeri sahibi K.B. gözaltına alındı.

İş yeri sahipleri M.O. ve K.B. emniyetteki sorgularının ardından kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefetten adliyeye sevk edildi. 22 adet kaçak cep telefonu ve 990 adet kaçak cep telefonu aksesuarlarına el konuldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title