Haberler

Alanya'da El Nakışı Sergisi

Alanya Belediyesi Toplum Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle verilen meslek edinme kurslarına katılan ev hanımları sergi açtı.

Alanya Belediyesi Toplum Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle verilen meslek edinme kurslarına katılan ev hanımları sergi açtı.

Alanya Kültür Merkezi'nde yapılan el nakışı sergisinin açılışına, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkan Vekili Kemal Dere, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Coşkunsu ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, bu tür çalışmaların gelecekte yenilikçi çalışmalara kaynak olmasını diledi. Özdemir, hanımların bu işe biraz daha önem vermesi ve odaklanması gerektiğini de kaydetti.

Başkan Vekili Kemal Dere ise Halk Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolün önemine değinerek, "Hem el sanatlarının yaşatılması hem de hanımlarımızın aile bütçesine katkıda bulunmaları bu projenin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bu hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Halk Eğitim Müdürü Mustafa Coşkunsu da 75 kursiyerin el emeği göz nuru eserinin 2 gün boyunca sergileneceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından el nakışı kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları, Kaymakam Özdemir, Belediye Başkan Vekili Dere ve Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu tarafından verildi. - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Alanya Belediyesi İbrahim Köseoğlu Erhan Özdemir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title