Haberler

Alanya'da Dev Dalgalar Büfelerde Hasara Yol Açtı

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki gün boyunca etkili olan yağmur ve fırtınada oluşan dev dalgalar, plajdaki çok sayıda büfede maddi hasara yol açtı.

Alanya'da 2 gündür etkili olan ve dün akşam saatlerinden itibaren şiddetini artıran yağmur ve fırtına, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Mahmutlar Mahallesi'ndeki sahilde bulunan büfelere dün akşam saatlerinde vuran dev dalgalar, çok sayıda büfede maddi hasara neden oldu. Büfe sahipleri sabah işyerlerine giderek hasar tespiti yaptı. Yaklaşık 40 bin lira zararı olduğunu belirten 20 nolu büfenin sahibi Hasan Özkan, "Malzemelerimizi dalgalardan kurtarmak isterken canımızdan oluyorduk. Afet bize çok büyük zarar verdi" dedi.

İşyerindeki çok sayıda elektronik eşya, buzdolabı, masa ve sandalye gibi eşyaları zarar gören 23 nolu büfe sahibinin Saadettin Çorba ise, "Sanırım deprem olmuş. Dalgalar çadırın boyunu aşmış. Masalarımızın yarısı kayıp. Yaklaşık 100 bin lira zararımız var" diye konuştu.

Alanya Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre, ilçede metrekareye iki günde yaklaşık 100 kilogram yağış düşerken, yağmurlu havanın bu akşam saatlerinden itibaren etkisini azaltacağı belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmutlar Dalgalar Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title