Haberler

Alanya'da "Altın Kepçe" Heyecanı Başladı

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen "Alanya Belediyesi Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) Uluslararası Yemek Yarışması"nın dördüncüsü başladı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen "Alanya Belediyesi Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) Uluslararası Yemek Yarışması"nın dördüncüsü başladı.

Uluslararası Yemek Yarışması, Alanya Kültür Merkezi'nde yapılan açılışla başladı. Açılışına Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, davetliler ve aşçılar katıldı.

Öğrenci ve usta aşçıların üç gün boyunca jüri önünde hünerlerini sergileyeceği yarışmaya 9 ülkeden 400'den fazla yarışmacının katıldığını belirten AKTAD Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, jüri üyelerinin ise 11 ülkeden temsilcilerden oluştuğunu bildirdi. Yıldız, "Organizasyonun ilk gününde ayrıca 13 dalda display yarışması da yapılıyor. Alanya yemekleri ve yöresel ev yemekleri kategorisindeki yarışmalar ise yarın yapılacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alanya Belediyesi Cengiz Yıldız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title