Haberler

Alanya Börek Yapıp Satarak Kanseri Yendi

Alanya'da bir gıda firmasında satış sorumlusu olarak çalışan 2 çocuk annesi Gülsemin Civan, 3 yıl önce işe giderken kullandığı aracında fenalaştı.

Alanya'da bir gıda firmasında satış sorumlusu olarak çalışan 2 çocuk annesi Gülsemin Civan, 3 yıl önce işe giderken kullandığı aracında fenalaştı. Güçlükle Alanya Devlet Hastanesi'ne giden Gülsemin Civan'a rahim kanseri teşhisi konuldu. Kanser olduğunu öğrendiğinde neye uğradığını şaşıran Civan, psikolojisi bozulunca işinden ayrıldı. Bir süre kimseyle görüşmeyen Civan, doktorların tedavi önerisine de yanaşmadı. Bir süre çalışmayan Gülsemin Civan'ın hayatı, alışveriş merkezinde karşılaştığı arkadaşının 'Bana ev börekleri yapan biri lazım' demesi üzerine değişti. Ertesi gün 5 farklı börek yapıp arkadaşına götüren Civan, iş teklifi aldı. Bir süre evde börek yapan Civan, arkadaşlarının desteğiyle bir işyeri açtı. Sonrasında tedaviye de başlayan Gülsemin Civan, yapıp sattığı böreklerle hem moral buldu, hem çocukları ve evinin ihtiyaçlarını hem de hastane masraflarını karşıladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alanya Devlet Hastanesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title