Haberler

Alanya Belediyesi'nden Yol Açma ve Genişletme Çalışmaları

Antalya’nın Alanya Belediyesi, Payallar, Hacıkerimler ve Kayabaşı Mahallesi’nde yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Antalya'nın Alanya Belediyesi, Payallar, Hacıkerimler ve Kayabaşı Mahallesi'nde yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

İlçe genelinde dört koldan asfalt, yol açma, altyapı, kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, aynı zamanda vatandaşların taleplerini de yerine getiriyor. Bu kapsamda Kayabaşı Mahallesi'nde 2 kilometre yol genişletilerek hizmete sunuldu. Hacıkerimler ve Payallar Mahallesi'nde ise menfez ve yol açma çalışmaları devam ediyor.

Tüm bölgelere kesintisiz hizmet götüren Alanya Belediyesi, acil yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarında taleplerini anında yerine getiriyor.

"YOLUMUZ GENİŞLETİLDİ"

Alanya Belediyesi'nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını dile getiren Kayabaşı Muhtarı Mesut Göztaşı; "Mahallemizin yolundan bir araç zor geçerdi. Yolumuzun genişletilmesi için talepte bulunduk. Çok geçmeden genişletildi. Şu an yolumuz, 3 araç yan yana geçebilir durumda. Başkanımızın bu hizmet aşkına ve Payallar hizmet birimine teşekkür ediyorum." dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Kayabaşı Payallar Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title