Haberler

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile Görüşemeyince, Boynuna Bıçak Dayadı

Özgür YILMAZ/ALANYA (Antalya), (DHA) ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, kendisine iş bulması için Belediye Başkanı AK Parti'li Hasan Sipahioğlu ile görüşmek isteyen 33 yaşındaki Mehmet Kadir Tunç, bu talebi reddedilince boynuna bıçak dayayarak kendini öldürmeye kalkıştı.

Özgür YILMAZ/ALANYA (Antalya), (DHA)

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, kendisine iş bulması için Belediye Başkanı AK Parti'li Hasan Sipahioğlu ile görüşmek isteyen 33 yaşındaki Mehmet Kadir Tunç, bu talebi reddedilince boynuna bıçak dayayarak kendini öldürmeye kalkıştı.

Diyarbakır'dan Alanya'ya çalışmaya gelen ancak iş bulamayan Mehmet Kadir Tunç, bugün saat 15.30 sıralarında Alanya Belediyesi'ne giderek Başkan Hasan Sipahioğlu ile görüşme talebinde bulundu. Sipahioğlu'nun özel kalemi, başkanın misafirleri olduğunu ve görüşmenin o an için mümkün olmadığını söyledi. Israrla, "Ben işsizim bana iş versin, para versin" diyen Tunç, korumalar tarafından özel kaleme ait odadan çıkartıldı. Bunun üzerine Tunç, cebindeki bıçağı çıkartıp boynuna dayayarak, "Şimdi görüşmek istiyorum beni engellerseniz kendimi keserim" tehdidinde bulundu.

Bu sırada arkasından yaklaşan Başkan Sipahioğlu'nun koruması ve olay yerine çağrılan polisler tarafından etkisiz hale getirilen Tunç, Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polislere teslim edildi.

Tunç, Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title