Haberler

Alankentlilerin Ordu Çıkarması

Kabataş ilçesinin Alankent beldesinin önde gelenleri Ordu'ya gelerek, beldelerinin kapatılmaması için ziyaretlerde bulundular.

Kabataş ilçesinin Alankent beldesinin önde gelenleri Ordu'ya gelerek, beldelerinin kapatılmaması için ziyaretlerde bulundular.

Alankent, eski AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Yakup Gürler, DSP Ordu İl Genel Meclis Üyesi Ali Rıza Meydan, Merkez Mahallesi Muhtarı Ali Arslan, AK Parti Ordu İl Genel Meclis Üyesi Osman Keskin, MHP Alankent Belde Başkanı Selahattin Yaşar, Alankent Eğitim Kültür ve Kalkındırma Derneği Başkanı Sinan Tepe, AK Parti Alankent Belediye Meclis Üyesi Turan Düzgün, AK Parti Alankent Teşkilat Başkanı Abdülkadir Çukurcalı, Düz Mahalle Muhtarı Kemal Gül, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt'u makamında ziyaret ederken, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol'u da ziyaret etmek isteyen heyet parti binasında olmayan Akyol'a telefonla ulaştı.

Ancak Akyol önceden planlanmış programları sebebiyle görüşme imkanı olmadığını belirterek Alankent heyetine yarına randevu verdi.

AK Parti binası önünde bir açıklama yapan AK Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Yakup Gürler, "Ordu'nun büyükşehir olmasıyla belde belediyeleri kapatılacak. Bu hakkımızı kaybetmek istemiyoruz. Beldemizin nüfusu 5 bin idi. Partili yöneticilerimiz ve milletvekillerimiz nüfusumuzun 7 bin 500'e çıkarılması halinde ilçe olacağımız sözünü verdiler. Biz de nüfusumuzu 7 bin 300'e çıkardık. İlçe olmak istiyoruz, olamayacaksak belde olma hakkımızın elimizden alınmasını istemiyoruz" dedi.

Alankent heyeti daha sonra Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'u ziyaret etti.

Buradan MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt'u ziyaret eden Alankent heyeti aynı sıkıntıları dile getirdi.

MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, "İktidar 'Ben yaptım oldu, ben ne istersem o olur, ben ne yaparsam bu millet kabul eder' mantığıyla Dünya Rekorlar Kitabı Guinness'e girecek nitelikte iki gecede Ordu'nun nüfusunu 31 bin arttırdılar. Bu çalışmaya ise en çok katkıyı Kabataş-Alankent Akkuş-Salman, Korgan-Tepealan, Gölköy-Hapan, Çaybaşı-İlküvez, Ünye-Tekkiraz beldeleri yaptı. Hatta iktidar bu beldelere ilçe olma sözü verdi. Şimdi ise kapanmaları gündeme geldi. MHP olarak bu 6 beldenin ilçe olmasına taraftarız" şeklide konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alankent Ak Parti Kabataş Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title