Haberler

Alageyik Vuracaklardı

Türkiye'de alageyiklerin tek üreme alanı olan ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın kontrolündeki Düzlerçamı Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda 3 kaçak avcı yakalandı.

Türkiye'de alageyiklerin tek üreme alanı olan ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın kontrolündeki Düzlerçamı Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda 3 kaçak avcı yakalandı. Kaçak avcıların üzerinde ruhsatsız tüfek, satır ve bıçak bulundu.

Antalya'da Düzlerçamı Yaban Hayatı Geliştirme Sahası içinde alageyik yaşam alanı Cehennem Deresi Mevkii'nde avlanan 3 kişi yakalandı. Henüz hiçbir hayvanı vurmadan Güllük Dağı Milli Park Şefliği ekiplerince yakalanan kaçak avcıların üzerinden Rus yapımı ruhsatsız dürbünlü mavzer tüfeği, satır, bıçak ve el dürbünü gibi malzemeler ele geçirildi. Her biri hakkında 3 bin 492 TL olmak üzere toplam 10 bin 476 TL idari para cezası uygulanırken ruhsatsız tüfek için de 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefetten kaçak avcılar haklarında suç duyurusunda bulunuldu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzlerçamı Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title