Haberler

Alaettin İlköğretim Okulu'ndan Fatsa'ya Veda Yemeği

Avanos Alaettin İlköğretim Okulu öğretmenleri tarafından Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Ankara'ya atanan Harun Fatsa'ya veda yemeği düzenledi.

Avanos Alaettin İlköğretim Okulu öğretmenleri tarafından Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Ankara'ya atanan Harun Fatsa'ya veda yemeği düzenledi.

Avanos Bizimev Restoran'da düzenlenen veda yemeğine, Fatsa ile Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Alkan, Alaettin İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Duman, Fatsa'nın görevi sürecinde çok iyi çalışmalara imza attıklarını, böyle başarılı bir bürokratın Nevşehir'den ayrılacak olmasından üzüntü duyduklarını söyledi.

Fatsa'nın 8 yıllık Nevşehir'deki görevi sürecinde Nevşehir'i eğitim alanında üst sıralara taşıdığını belirten Duman, yemeği organize eden Alaettin İlköğretim Okulu öğretmenlerine teşekkür edip, Fatsa'ya da yeni görevinde başarı diledi.

Fatsa da, Nevşehir'de 6 yılı müfettiş 8 yılı İl Milli Eğitim Müdürü olmak üzere 14 yıl hizmet verdiğini ve bu süreçte bir çok başarıları bütün eğitim kadrosu ile elde ettiklerini ifade etti.

Kendisi için Avanos'ta öğretmenler tarafından düzenlenen yemeğin son derce anlamlı olduğunu belirten Fatsa, "Bugünkü yemek beni çok mutlu etti çünkü meslektaşlarımın verdiği bir yemek olduğu için. Nevşehir benim meslek hayatımda farklı bir yerdedir. Bundan önce 11 yıl 4 farklı ilde görev yaptım. Ama Nevşehir'de 14 yılı tamamladım. Genelde gidenler için böyle organizasyonlar fazla yapılmaz ama öğretmen arkadaşlarımız bizi unutmamış ve bugün bu yemeği organize etmiş çok mutluyum hepsine teşekkür ederim" dedi.

Alaettin İlköğretim Okulu Müdürü Zeki Demidöğen ise Fatsa'nın görevde olduğu süreç içinde çok iyi diyalogları olduğunu, Fatsa'nın okullarına çok katkı sağladığını kaydetti.

Fatsa döneminde Nevşehir'in eğitim alanında çok başarı elde ettiğini ve birçok yeniliğe de öncü olduğunu dile getiren Demirdöğen, eğitime ve okullarına yaptığı katkılardan dolayı ahde vefa duyguları içinde bu yemeği okul öğretmenleri ile organize ettiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Duman, Fatsa'ya yeni görevinde başarılar dileyerek plaket takdim etti.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Nevşehir Avanos Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title