Haberler

Aladağ Kaymakamı Filizer, Okulları Denetledi

Güncelleme:

Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, Sinanpaşa Yatılı Bölge Ortaokulu ve Sinanpaşa İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, Sinanpaşa Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) ve Sinanpaşa İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret  etti.

Kaymakam Filizer, AA muhabirine yaptığı açıklamalarda, ilçede yeni göreve başlaması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş ile beraber okulları tanımak ve çalışmaları yerinde denetlemek amacıyla okulları ziyaret ettiğini belirtti.

İlçe Milli Eğitim müdüründen okullar hakkında bilgi aldığını anlatan Filizer, "Bu bilgiler ışığında okulları ve çevreyi daha yakından tanımak amacıyla bu günkü ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Gördüğüm kadarıyla okullarımızla ilgili büyük bir problemimiz yok. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bundan sonra sık sık okullarımızı ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle beraber olmak istiyorum" diye konuştu.

Filizer, eğitim ve öğretim yılına, ilçede bulunan 25 eğitim kurumunun sorunsuz bir şekilde başladığını, okullarda her sınıfta projeksiyon ve bilgisayar bağlantısı yapılarak akıllı tahta uygulamasının kullanıldığını dile getirdi. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Sinanpaşa Aladağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title