Haberler

Aladağ Hem'de Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Aladağ Halk Eğitim Merkezi'nde (HEM) geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

Aladağ Halk Eğitim Merkezi'nde (HEM) geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.

Kaymakam Ahmet Ziya Filizer, HEM'deki serginin açılışında yaptığı konuşmada kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Filizer, "Bu çalışmalarla hem sizler vaktinizi daha verimli değerlendiriyorsunuz hem de kaybolmaya yüz tutmuş el emeği göz nuru sanatları yaşatmış oluyorsunuz. Yıl sonu sergimiz hayırlı olsun." dedi.

Aladağ HEM Müdürü Fevzi Kültigin Eroğlu ise merkez olarak hafta sonları da dahil olmak sürekli çalıştıklarını ifade etti.

Kursa katılanları kutlayan Eroğlu, "Bu yılki eğitim ve öğretim yılında 69 mesleki kurs, 6 okuma yazma kursu, 33 genel kurs ve 52 adet İŞKUR destekli kurs olmak üzere toplam 160 kurs açtık. Bu kurslara 2 bin 815 bayan, 729 erkek olmak üzere 3 bin 544 kursiyer katılmıştır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından davetliler, ahçılık, ahşap boyama, takı tasarım ve dikiş nakış ve kilim dokuma ürünlerinin yer aldığı sergiyi gezdi.

Açılışa Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Garnizon Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Rıza Müftüoğlu, İlçe Emniyet Amiri Komiser Adem Ergün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş, muhtarlar, okul müdürleri ve kursiyerler katıldı.

,

Kaynak: AA / Güncel

Aladağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title