Haberler

Aladağ'dan Kısa Kısa

Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, Sinanpaşa Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, Sinanpaşa Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Kaymakam Filizer, yeni eğitim ve öğretim yılında okulların fiziki durumlarını yerinde görmek, çalışmaları yerinde denetlemek ve öğretmen ile öğrencilerin moral ve motivasyon arttırmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş ile okul ziyaretleri yaptı.

Filizer, 6 eğitim kurumunda 3 bin 205 öğrencinin eğitim gördüğü ilçede yeni eğitim yılının sorunsuz bir şekilde başladığını beliretrek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Aladağ'da yol yapım çalışmaları

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, ilçede yolu olmayan mahallelere yol, köprüsü olmayan yerlere de köprü yaptıklarını kaydetti.

Akgedik, "Halkımızın yaklaşan kış mevsiminde çamur deryasında rahatsız olmasın diye 31 mahallenin tamamında ayrı ayrı ekiplerle yol çalışması yapıyoruz. İlçe merkezinde Sinanpaşa Mahallesinde de ara sokaklarda asfalt dökme çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz ilçe merkezinde sorumluluk alanlarımızda asfalt dökülmeyen mahalle ve sokak kalmayacak" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Sinanpaşa Aladağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title