Haberler

Alaçam Müftülüğü'nden Yardım Kermesi

Samsun’un Alaçam İlçe Müftülüğü tarafından yurt öğrencilerine destek amaçlı kermes açıldı.

Samsun'un Alaçam İlçe Müftülüğü tarafından yurt öğrencilerine destek amaçlı kermes açıldı.

Düzenlenen kermesten elde edilecek gelir ilçedeki Merkez Fatih Kur'an Kursu öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak. Kermes açılışına Alaçam Belediye Başkan Vekili Ayşe Türker, İlçe Müftüsü Ali Toprak, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Güreş, Tapu Sicil Müdürü İlhan Kaleli, Nüfus Müdürü Kemalettin Taşdelen, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Söylemez, Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Çelik ve davetliler katıldı.

Yapılan duanın ardından kermesin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan İlçe Müftüsü Ali Toprak, "Bu tür faaliyetlerin insanların birbirlerine kaynaştırır, duygusal bağları güçlendirir. Buradan elde edilecek gelir Kur'an kurslarına aktarılacak olması ve bu kermesin Kutlu Doğum Haftası vesilesi nedeniyle düzenlenmesi ayrı bir anlam ifade etmektedir" dedi.

Belediye Başkan Vekili Ayşe Türker de, "Kur'an kursları yararına düzenlenen bu kermese emeklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kermesin açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra kurum müdürleri ile misafirler kermesteki stantları gezerek alışveriş yaptılar. Bir hafta açık kalacak olan kermeste kitap, çeşitli tekstil ve el ürünleri yer alıyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toprak Samsun Alaçam Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title