Haberler

Alaçam Engelliler Derneği'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

Alaçam Engelliler Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı.

Alaçam Engelliler Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı.

Yeni Cami Mahallesi Önder Sokak'taki derneğin açılışını Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam Emniyet Müdürü Abdurrahman Mankan yaptı.

Herkesin birer engelli adayı olduğunu söyleyen, Kaymakam Çağlar, "Biz insanların başına bir anda her şey gelebilir, her an engelli kalabiliriz, bu bakımdan da hepimiz birer engelli adayıyız. Derneğin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Belediye Başkanı Uyar ise Alaçam'da bulunan engellilere yapımı devam eden pazar yeri inşaatının hemen altında bulunan pasajda bir yer tahsis edeceklerini belirterek, "Bizler engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Allah izin verirse engellilerimize sürekli durabilecekleri bir yer tahsisi yapacağız. Pazar yeri inşaatımızın altında bulunan pasaj yerinde, engelli kardeşlerimize vereceğimiz yerde inşallah daha güzel hizmetler yapacaklar. Şimdi açtığımız hizmet binamızın ise tüm engellilerimize hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Alaçam Engelliler Derneği Başkanı Vahide Topal ise şunları dile getirdi:

"Bizlere her zaman destek veren Kaymakam beye ve Alaçam Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Biz engelliler olarak üyelerimiz ile birlikte elimizden geldiğince faaliyetler yapıyoruz. Bizlerin en büyük sorunu dernek binamızın yeriydi, bu sorunu Belediye Başkanımızın çözmesi bizleri gerçekten çok mutlu etmiştir."

Kaynak: AA / Yerel

Hadi Uyar Alaçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title