Haberler

Alacak-Verecek Kavgasında Bir Kişi Yaralandı

Elazığ'ın Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde meydana gelen ve alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen kavgada bir kişi silahla ayaklarından vurularak yaralandı.

Elazığ'ın Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde meydana gelen ve alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen kavgada bir kişi silahla ayaklarından vurularak yaralandı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre, Elazığ'ın Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde bugün öğlen saatlerinde aralarında alacak-verecek meselesi bulunduğu belirtilen 19 yaşındaki M.K ile 20 yaşındaki B.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine M.K. belindeki silahı çekerek B.D.'ye 3 el ateş etti. Şüpheli M.K. olay yerinden kaçarken, B.D. ise ayaklarından yaralandı. Yaralanan B.D., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme yapan polis, silahla yaralama olayının zanlısı M.K.'nın yakalanması için bölgede operasyon başlattı. Olay yerinde inceleme yapan uzman ekipler, şüphelinin silahından çıkan bir merminin park halindeki bir otomobilin arka kapısından girdiğini ve araca hasar verdiğini belirledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title