Haberler

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Ölü

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, alacak meselesi yüzünden tartıştığı kişiler tarafından bindiği takside tabancayla başından vurulan 24 yaşındaki Sedat Temel kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra öldü.

Olay, geçen perşembe akşamı Kızılay Mahallesi Aşık Veysel Rekreasyon alanında meydana geldi. Tütün mamulleri satan Sedat Temel ile iddiaya göre iş yerini sattığı 24 yaşındaki E.K. ve 25 yaşındaki L.A. arasında alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine parasını alamadığı öne sürülen Sedat Temel, E.K. ve L.A.'ya hakaret etti. Bunun üzerine çıkan kavga sonucunda Temel ile kardeşleri taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Daha sonra E.K. ve L.A., Aşık Veysel Rekreasyon alanın yakınlarında Temel ve kardeşlerinin içinde bulunduğu taksinin önünü otomobille kesti. E.K. ve L.A. taksi içinde bulunan Temel'e tabancayla ateş ederek olay yerinden hızla uzaklaştı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Temel'in kardeşleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Temel ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Temel 7 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Temel'in cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis E.K. ve L.A.'yı kısa sürede yakaladı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E.K. ve L.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılay Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title