Haberler

Alaca'da Silahlı Kavga: 4 Ölü, 1 Yaralı

Çorum'un Alaca ilçesinde iki aile arasındaki silahlı kavgada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Çorum'un Alaca ilçesinde iki aile arasındaki silahlı kavgada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cengizhan Mahallesi'ndeki müstakil bir evde yaşayan Gürsel B. ile komşusu Yusuf Gönülal'ın damadı Mikail Çağın arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda Gürsel B, evindeki pompalı tüfeği alarak Çağın'a ateş etti. Çağın, olay yerinde yaşamını yitirdi. Gürsel B, daha sonra silah sesleri üzerine dışarı çıkan Çağın'ın kayınpederi Yusuf Gönülal, kızları Hatice Çağın ve Beyza Gönülal ile komşuları Şerife Dinçer'e de ateş açtı.

Ağır yaralanan 4 kişi, ambulansla Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Yusuf Gönülal, kızı Hatice Çağın ile komşusu Şerife Dinçer, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kolundan yaralanan Beyza G. ise ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Şüpheli Gürsel B, olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Gürsel B, ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Mikail Çağın'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çorum 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title