Haberler

Alaca Belediyesinden Modernk Park

Güncelleme:

Çorum'un Alaca Belediyesi, Maraşlı bölgesine modern bir park yapmak için çalışma başlattı.

Çorum'un Alaca Belediyesi, Maraşlı bölgesine modern bir park yapmak için çalışma başlattı.

Belediyecilikte her alanda önemli çalışmalara imza atan Alaca Belediyesi, ilçenin gelişip güzelleşmesi konusunda da büyük çaba harcıyor. Maraşlı bölgesinde 75 dönümlük bir arazi üzerine inşa eden edilen park, ağaçlandırma alanları, dinlenme yerleri, oturma grupları, yürüyüş yollarıyla ve sportif sahalarıyla önemli bir merkez haline gelecek.

Her detayının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü yeni park, ilçenin sosyal alanda da daha da gelişmesini sağlayacak. Peyzaj projesi kapsamında parkta başlatılan çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, yapımına başlanan ve hızlı bir şekilde devam edilen parkın ilçenin sosyal alanda gelişmesine önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Göreve geldikleri günden itibaren Alaca'nın daha modern ve gelişen bir ilçe olması için büyük bir çaba gösterdiklerini söyleyen Başkan Eyvaz, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Alaca'nın sosyal ve sportif alanlarına ciddi önemler verdik. Verdiğimiz bu önemi de gerek birbirinden güzel parkları, gerekse sportif sahaları yenileyerek ve yenilerini yaparak gösterdik. Bugün, ilçemiz için büyük öneme sahip olduğunu düşündüğüm yeni bir parkımızın çalışmalarına başladık. Maraşlı Parkımız, ilçe halkımıza gerek sportif, gerekse diğer aktivitelerde kullanabileceği bir alan oluşturacak. 75 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan parkımızda yeşil alanları, sportif alanlar, mesire alanları, yürüyüş yolları, oturma grupları, oyun alanlarıyla ilçe halkımıza önemli bir hizmet vermiş olacak ve Alaca'mıza önemli bir parkı daha kavuşturmuş olacağız" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title