Haberler

Alaattin Çakıcı, Hapishanedeki Kavgayı Anlattı: Bana Yumruk Salladı

Güncelleme:

Gardiyanı kalemle yaralamaktan hakim karşısına çıkan Alaattin Çakıcı, DKHP/C üyesi hükümlünün koridorda kendisine yumruk atmaya çalıştığını, o sırada arbede çıktığını anlattı.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde yatan Alaattin Çakıcı, ekim ayında infaz koruma memurunu kalemle yaralamaktan hakim karşısına çıktı. Edirne 6'ncı Asliye Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Çakıcı, savunmasında DKHP/C üyesi hükümlünün koridorda yumruk atmaya çalıştığını, çıkan arbedede infaz koruma memurlarının araya girdiğini, elindeki kalemi savurması sonucu bir memurun alnından yaralandığını ifade etti.

16 Ekim'de Tekirdağ Yüksek Güvenli F Tipi Cezaevinden Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kararıyla Edirne'deki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'ne nakledilen Çakıcı, "Koridorda bir mahkum telefon görüşmesi yapıyordu. Arkasında da bir görevli vardı. Görevli bana 'Telefon görüşmesi bitti, bir dakikası kaldı, istersen geçelim' dedi.

"O ŞAHSIN DHKP-C'Lİ OLDUĞUNU BİLSEYDİM..."

Ben o şahsın DHKPC'li olduğunu bilsem daha tedbirli hareket ederdim. Ben de şahsi adli mahkum zannettim. Bu yüzden 'Benim için fark etmez buyur' dedim. Sonra içeri girdim o çocuk bana bakıp güldü. Beni daha müsait sol taraftan getirmesi gerekirken direkt onun hizasından getirdiler. O çocuk bana gülümsedi. Arkasını döndü ve kamerayı kapattı. Arkasında bir memur vardı.

"GÖREVLİ BAĞIRA BAĞIRA ADIMI SÖYLEDİ"

'Bu Alaattin abi değil mi?' dedi. O görevli de 'Bağıra bağıra Alaattin Çakıcı'dır' dedi. Ben de gülüp merhaba dediği için ben de elimi uzatıp 'Merhaba' dedim. Beni getiren gardiyan benim önüme bloke yaptı.

"GARDİYANIN OMZUNUN ÜZERİNDEN BANA YUMRUK SALLADI"

O kişi bana gardiyanın omzunun üzerinden yumruk salladı. Yüzümü çektiğimde yanağımı sıyırıp geçti. Ben de o arada tekme vurdum. Karşı duvara gitti. Bir anda 30 gardiyan çıktı. 3 tanesi bir kolumdan, 3 tanesi bir kolumdan tuttu. Diğerleri de 6-7 kişi diğer şahısı korumaya aldılar. Bir ara beni bıraktıklarında elimdeki cisimle yukarıdan aşağıya attım, gırtlağından aşağıya attım. 2 tanesini tutabildiler, 3'ncüsü ona geldi. Yerden kaldırmadan 4'üncü gardiyanın başına isabet ediyor ve ikisi birden yere düştü" ifadelerini kullandı.

Mahkeme, duruşmayı 12 Temmuz 2016 tarihine ertelerken, cezaevindeki kamera kayıtlarını da incelemek istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Alaattin Çakıcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

PENDİKLİ:

SON KABADAYI ALATTİN ÇAKICI SEVİYORUZ SENİ AĞABEY

20
11
yanıtYanıtla
hakan uygur:

reis Rabbim yardımcın olsun. sen tedbirini al reis. dualar seninle

18
8
yanıtYanıtla
DELİ:

O DHKPCLİ NE İYİ YAPMIŞ SANA

4
17
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

Allattin cakici dunyanin en buyuk mafyasidir bu kadar seyi tek basina yapamaz arkasinda milyonlarca genc ve partizani vardir

3
3
yanıtYanıtla
CESUR ADAM BEREKETTİR:

DHKPC BU ADAMI SEVMEDİĞİNE GÖRE ADAM MEMLEKET SEVDALISIDIR

4
0
yanıtYanıtla
islam:

bölücülerin alayını harcarız inmeyelim sokağa

3
0
yanıtYanıtla
Mafya bozuntusu:

Sen zamaninda kimlere yumruk sallamadin ki! Az mi insanin canini yaktiniz, daha beter ol mafya bozuntusu. Keske yumruk sallama yerine kafani kirsaydi da devlet seni bosu bosuna beslememis olurdu

2
1
yanıtYanıtla
GEMLİKLİ:

hayırdır oğlum kuyruk acın var senin anlaşılan. . akıllı ol aklını almayalım delikanlı ol klavye delikanlısı seni. . . son kabadayı alaattin abidir. . . ismini yazda nasıl delikanlı olduğunu görelim bilelim yamyam. .

yanıt1
yanıt0
Orhan:

Memleket ne durumda, uğraştığımız olaya bak.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title