Haberler

Alaattin Çakıcı, Cezaevi Müdürünün Kaburgasını Kırmış

Güncelleme:

Alaattin Çakıcı ve adamlarının, cezaevi ikinci müdürü ve bir gardiyanı feci şekilde döverek kaburgalarını kırdığı ancak, buna rağmen haklarında işlem yapılmadığı ortaya çıktı.

Ekim ayında Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledilen Alaattin Çakıcı ve iki adamı, Tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nde kaldıkları dönemde iddiaya göre tartıştıkları cezaevi ikinci müdürü ile bir infaz koruma memurunu döverek kaburgalarını kırdı.

DAYAK SONRASI İŞLEM YAPILMADI

Dayak sonrası toplanan Cezaevi Disiplin Kurulu, Çakıcı ve iki adamı hakkında "işlem yapılmasına gerek olmadığına" karar verdi.

DÖVÜLEN MÜDÜR, DURUMU ADALET BAKANLIĞI'NA ŞİKAYET ETTİ

Dövülen ikinci müdür durumu Adalet Bakanlığı'na şikâyet etti. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce görevlendirilen kontrolör soruşturmayı yürütülürken ikinci bir skandal saptandı:

1.5 YIL ÖNCE DE AYNI ŞEYİ YAPMIŞ!

Çakıcı ve Ali Öztürk adlı adamının 1.5 yıl önce de bir başka infaz koruma memurunu yumrukladığı ve dayağın üzerinin örtüldüğü belirlendi.

"MERDİVENLERDEN DÜŞTÜM" DİYE RAPOR ALMIŞ

Dönemin Müdürü Suat Atan'ın "Beni bu işe karıştırmayın" dediği, yumruklanan memurun "Merdivenlerden düştüm" diye rapor aldığı, dayağa ilişkin tutanak bile tutulmadığı ve bu nedenle Çakıcı hakkında işlem yapılmadığı ortaya çıktı.

Bu arada, cezaevinde 'emanet para sorumlusu' olarak görev yapan memurun, Alaattin Çakıcı için bütün mahkûmlar adına para yatırdığı, bir başka memurun da Çakıcı'yı sabaha karşı avukat görüşüne çıkardığı tespit edildi.

AÇIĞA ALINDILAR

Bu tespitler sonrasında kontrolörün aldığı kararla 1 No'lu Cezaevi Müdürü Kemal Kargacıer ve bir önceki müdür Suat Atan ile 5 ayrı ikinci müdür, 5 başmemur ve 5 infaz koruma memuru dün itibariyle açığa alındı. (Kaynak: Radikal)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adalet Bakanlığı Alaattin Çakıcı Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (139)

tatar ramazanMobil-ANDROID:

keske o cezaevinde tutuklu oldaydim o mafya bozuntusu morugu süründürürdüm

9
27
yanıtYanıtla
osmanlı:

CEZA EVİ ŞARTLARI AGIRLAŞSIN ZALİM LERİN YAPTILARI YANINA KALMASIN HIRSIZLIGIN ÜÇKAGITCILARIN CEZASI COGALSIN

33
1
yanıtYanıtla
ÎSBÎTÎRÎCÎ:

Bu ADAM ekibiyle, Asala GÎBÎ Türklerin en büyük düsmani olan ermeni terör örgütünü bitiren ADAM''dir. Hürmet edip, saygi gösterin!

26
7
yanıtYanıtla
yusuf:

Nasıl bir zekaya sahipsiniz aklım almıyor. Böyle hukuk tanımayan itleri savunuyorsunuz. . .

yanıt3
yanıt7
hakan:

Eskiya Turkiye ye hukumdar olmus.

20
12
yanıtYanıtla
gong:

Mafya liderinin cumhurbaşkanına oy istemesi ne kadar normalsa buda okadar normaldir

28
4
yanıtYanıtla
Ccc:

Gerçek reis çakıcı gerisi teneke!!!

14
17
yanıtYanıtla
kabadayi:

SON KABADAYI Alaattin Çakıcı

17
14
yanıtYanıtla
yanlış:

Tayyip Baba. . Hemde uluslararası

yanıt1
yanıt3
34:

bu karadenizden bir tane bile dogru düzgün adam cikmaz mi be arkadas. . Ya mafya, ya tarikatci, yada sözde milliyetci adamlar hep burdan cikar.

13
14
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title