Haberler

Alaattin Çakıcı Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Güncelleme:

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen Çakıcı'nın 14 doktor tarafından ayrı ayrı muayene edildiği belirtildi. Çakıcı'nın yakınları da hastaneye ziyarette bulundu.

Alaattin Çakıcı, İzmir'de kaldığı cezaevi müdürü Ayhan Çapacı'ya silahlı saldırıyı azmettirdiği iddiasıyla 2013 yılının Mayıs ayında can güvenliğini gerekçe gösterip, yaptığı başvuru üzerine Adana F Tipi Cezaevi'ne nakledildi.

Adana F Tipi cezaevinden, sağlık sorunları nedeniylhe yaklaşık 2 ay önce Kırıkkale'nin Hacılar Beldesi'nde bulunan F Tipi ceza evine nakledilen Alaattin Çakıcı, geniş güvenlik önlemleri altında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi.

14 doktor tarafından ayrı ayrı muayene edilen Çakıcı'nın,muayene sırasında hastanenin dışında ve içinde polis, jandarma, özel güvenlik ve sivil ekiplerden oluşan yaklaşık 50 personel tarafından güvenlik önlemi alınırken, çok sayıda yakını da hastaneye geldi.

AVUKATI CHECK-UP YAPILIYOR

Avukatı İbrahim Halil Çiçek yaptığı açıklamada Alaattin Çakıcı'nın daha önce Adana'da havanın nemli olması yüzünden sık sık rahatsızlandığını belirterek şunları söyledi :

"Durumunu kontrol ettirmek için Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi'nde muayene olmak istedi. Bunun için de hastaneye müracaat ettik. Genel olarak bir sıkıntının olup olmadığı konusunda ayrı ayrı 14 doktor tarafından muayeneye tabi tutuldu. Şu anda tedavi oluyor. Adana'da heyet raporu var 'cezaevi koşullarına uygun değil' diye. Şu anda herhangi bir rahatsızlığı bulunmuyor. Gayet iyi ve dinç. Muayenesinden sonra tekrar cezaevine döneceğiz. Müvekkilim yaşı itibarı ile bir check-up yaptırılması konusunda buraya geldik. 2017 yılının Nisan ayında tahliye edilecek. Bu tahliye daha önce de olabilir. Af kararının çıkmasını bekliyoruz. Kırıkkale'de bulunan F Tipi Cezaevi'nde müvekkilimin bir sıkıntısı yok."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Üniversitesi Alaattin Çakıcı Hacılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title