Haberler

Ala'ya Aziziye'de Coşkulu Karşılama

İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ala, Ak Parti Aziziye İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışında yaptığı konuşmada, "2002'de aldığımız Türkiye'yi makul mantıklı ve ekonominin gereklerini yerine getirerek bugünlere taşıdık. Şimdi her şeyi ile daha ileriye götüreceğiz." dedi.

İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala seçim çalışmalarına devam ediyor. Ala berberinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve partililerle Ak Parti Aziziye İlçe Teşkilatının yeni binasının açılışına katıldı.

Efkan Ala, yaptığı açılış konuşmasında Ak Parti teşkilatlarının bugüne kadar gösterdiği başarılı çalışmalarını hatırlattı ve bu başarılardan dolayı tüm partililere teşekkür etti. Teşkilatların gönüllü olarak Türkiye yönetimine katkıda bulunma arzusunun takdire şayan davranış olduğunu belirten Ala, teşkilatların demokrasinin dolaşım sistemlerine kan pompalayan kalpler olduğuna vurgu yaptı.

'ERZURUM TÜRKİYE'NİN EN GELİŞMİŞ HAVZALARI ARALARINA GİRECEKTİR'

Kemer sıkma politikalarının Ak Parti ile lügatten çıkarıldığını hatırlatan Ala, Ak Parti'nin 7 Haziran'daki seçimi de kazanarak vatandaşlara en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğini söyledi. Ala Erzurum'un yatırım ve ticaret üssü olması için tüm gayretlerinin devam ettiğinin altını çizerek,

"Erzurum bütün ilçeleri ile Karsı ile Ardahan'ı ile Bayburt'u ile bir Kuzeydoğu Anadolu havzasıyla Doğu Anadolu'nun liderliğini yapacak. Erzurum Türkiye'nin en gelişmiş şehirleri ve havzası aralarına girecektir; hedefimiz budur. İnşallah bu hedefimizde gerçekleşecektir. 2002'de aldığımız Türkiye'yi makul mantıklı ve ekonominin gereklerini yerine getirerek bugünlere taşıdık. Şimdi her şeyi ile daha ileriye götüreceğiz. Seçimde Erzurum'u 1. sıraya oturtalım. Çalışmalarımızla, kültürümüzle ve inancımızla bu ülkeyi dünyanın göbeğine taşıyalım. Hep birlikte 7 Haziran'da yeni bir zafer kutlayalım" şeklinde konuştu.

Açılışta bir konuşma yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Sekmen, "Ak Parti güçlü olduğu sürece hizmetlerimizde o kadar güçlü olur." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Efkan Ala ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu açılış kurdelesini kesti. Ala ve beraberindekiler daha sonra Aziziye'de düzenlenen Çermik şenliklerine katıldılar. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Efkan Ala Ak Parti Aziziye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title