Haberler

Ala'nın Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, Olur, Şenkaya, Otu İlçeleri ile Akşar Beldesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Ala, baba ocağında verilen iftar yemeğine katıldı.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Efkan Ala, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Olur, Şenkaya, Akşar ve Oltu İlçelerini ziyaret ederek, vatandaşlara teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Efkan Ala, Kültür Merkezi Bahçesi'nde verilen iftar yemeğine Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Başkanı Ahmet Efdal Gülcü ile vatandaşlar katıldı.

"BEN SİZLERLE GURUR DUYUYORUM"

Baba ocağında hemşireleri ile birlikte iftarını açan Milletvekili Efkan Ala, burada yaptığı konuşmada seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ederek, "Erzurumlu hemşirelerimize, çok teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Onların teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Tabi biz Türkiye'nin güçlü bir istikrarla ve güçlü bir hükumetle tek başına yola devam etmesini arzu ediyorduk. Ama milletimizin takdiri başımızın üstünedir. Şimdi o takdirin gereğini yerine getirmek için partimiz yetkili kurullarında istişareler yapıyor. Sizlere layık olmaya çalışacağım. Onun sonucunda da memleketimiz, milletimiz ve hemşirelerimizin oylarının haklarını vermek için en güzel olanı yapmaya gayret ediyoruz. Türkiye önemli bir aşamada. Etrafımızda ki gelişmeleri hep birlikte yaşıyoruz. Hemşireniz olarak ben de sizlerle gurur duyuyorum. Sizlere teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Efkan Ala Ak Parti Şenkaya Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title