Haberler

Akyurt'taki Futbol Turnuvası Sona Erdi

Akyurt Müftülüğü ile Akyurt Belediyesi iş birliğiyle yaz Kur'an kursu öğrencileri arasında yapılan futbol turnuvası sona erdi.

Akyurt Müftülüğü ile Akyurt Belediyesi iş birliğiyle yaz Kur'an kursu öğrencileri arasında yapılan futbol turnuvası sona erdi.

Öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak, dini bilgiler yanında genel kültür ufkunu genişletmek ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla organize edilen turnuva, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleştirildi.

8-11 yaş grubu arasında düzenlenen turnuvaya toplam 591 öğrenci katıldı.

Final programında konuşan İlçe Müftüsü Sadullah Beki, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş başta olmak üzere turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.

Beki, "Dünyaya sevgi ve barışın sancağını dikecek bir neslin yetişmesi isteniyorsa, gençliğin sarkık düşüncelerden, karanlık amaçlardan, ümitsizliğe sevk edecek pespaye fikirlerden korunması gerekir. Çocuk 7 yaşına kadar kokulu bir reyhan, 10 yaşına kadar itaatkar bir asker, ondan sonra ya candan bir dost ya da can alıcı bir düşman olur. İleride kazanmakta var, kaybetmekte" dedi.

Turnuvada dereceye giren öğrencilere Kur'an-ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları, kupa, top, forma hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Akyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title