Haberler

Akyurt'ta Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Akyurt Belediyesince 13 yıldır yapılan sünnet şöleninde bu yıl 118 çocuk sünnet edildi.

Akyurt Belediyesince 13 yıldır yapılan sünnet şöleninde bu yıl 118 çocuk sünnet edildi.

Akyurt Belediyesi Kültür Merkezi Düğün Salonu'ndaki şölen, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Akyurt Müftüsü Ahmet Sarıtaş tarafından dua edildi.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, yaptığı konuşmada, 13 yıldır her sene sünnet programları düzenlediklerini belirterek, ilk yıllarda 15-20 olan sayının bu sene 118'e çıktığını söyledi.

Bu sayının artmasından mutluluk duyduklarını kaydeden Ayantaş, "Çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum. Allah, ailelerine damatlıklarını da görmeyi nasip etsin. Bugüne kadar birçok hizmet ürettik. Bunlar ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi içindir." dedi.

Ayantaş, belediye hizmet binalarını açtıklarını belirterek, ileriki süreçte 2 bin 500 kişilik Seyyid Burhaneddin Camisi'nin açılacağını ve Ganinin Ağıl Göleti'ni teslim alacaklarını anlattı. Ayantaş, "Önümüzdeki yıllarda Ankara'nın en güzel ilçelerinden bir tanesi biz olacağız." dedi.

Konuşmanın ardından çocuklar için çeşitli gösteriler sunuldu.

Pasta kesildi, çocuklara çeşitli hediyeler verildi, mini bir konser düzenlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Kasım Gültekin Kuran-ı Kerim Akyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title