Haberler

Akyurt Belediyesinden "Eğitime Temiz Destek"

Akyurt Belediyesi tarafından 23 eğitim kurumuna temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Akyurt Belediyesi tarafından 23 eğitim kurumuna temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Akyurt İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle temizlik malzemelerini okul müdürü Ali Işık'a teslim etti.

Ayantaş, burada yaptığı konuşmada, ilçedeki eğitim kurumlarına her yıl temizlik malzemesi yardımı yapmayı gelenek haline getirdiklerini söyledi.

Ayantaş, "Kaliteli eğitim için ders ortamlarının temizliği çok önemli. Hijyen olmayan ortamlarda hastalıkların yayılması kolay olacağı için geleceğimizin teminatı çocuklarımızın temiz ve sağlıklı ortamda eğitim almaları çok önemli. Belediye olarak biz bu konuda eğitim kurumlarına elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz" dedi.

Akyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilçedeki 23 eğitim kurumuna çeşitli temizlik malzemeleri verildi. Çamaşır suyu, sıvı sabun, bulaşık sabunu, yüzey temizleyici, kireç sökücü, cam sil, çöp torbası, pas pas, çöp kovası, tuz ruhu, tuvalet kağıdı, peçete, çekçek, süpürge gibi çeşitli temizlik ürünlerinin bulunduğu 27 kalem temizlik malzemeleri okul müdürlüklerine teslim edildi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Kasım Gültekin Ali Işık Akyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title