Haberler

Akyürek: "Sulama Sürecinde Elektrik Kesintileri Yaşanmayacak"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, Viranşehir'de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Viranşehir-Mardin Karayolunda bulunan bir otelde konuşan Akyürek, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Genel seçimlerde Viranşehir'de hedeflerinin 50 bin oy olduğunu söyleyen Akyürek, AK Partinin 10'uncu seçimde de zaferle ayrılacağını söyledi.

Açıklamalarında Çiftçilere de müjde veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, 2015 yılında onarım ve tamirat hariç elektirklerin kesilmeyeceğini belirtti. Akyürek, TOKİ Konutları ile ilgili bir soru üzerine ise, Konut başvuru müraacatlarının seçimlerden önce alınacağını kaydetti. Viranşehir'e son 4 yılda yapılan hizmetlere rağmen aday listesinde 8'inci sırada yer almasının kendisinde her hangi bir kırgınlık ve burukluk olmadığını dile getiren Akyürek, 4'üncü sırada olduğu zaman da 12'inci adaymış gibi çalıştığını, bugün de aynı şevk ve aşkla çalışmaya devam ettiğini kaydetti. Sıranın ve meclise gidip gitmemesinin kendisi için önemli olmadığına vurgu yapan Akyürek, tek hedeflerinin Türkiye'nin geleceği için AK Parti'nin seçimlerden güçlü çıkması gerektiğine dikkat çekti.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Akyürek, Viranşehir'de eksik görülen ve yapılması istenen hizmetlerin kendisine iletilmesini istedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akyürek Viranşehir Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

yunus:

sen değil 50 000 bin oy viranşehirden 3 000 oy alamazsın artık

0
0
yanıtYanıtla
şerzan4721:

Vayyy bee!!! hala çıkıp Viranşehir hizmet yapacaklarını söyleyenler var. Külliyen yalan külliyen dolan! Kışın da elektrik ile ilgili bir soru üzerine aynı milletvekili '' bundan sonra elektriğiniz gece gündüz ne zaman kesilirse direk beni arayın'' demişti. Değil kendisini ilçe teşkilatında bulunanlara ulaşmak bile imkansız oldu. Hatta bir defasında kendi gittim bana verdikleri cevap şöyleydi. ''tedaş özelleşmiş ne biz ne de bir başkası onlara müdahale edemeyiz'' diyerek acizliklerini dile getirdiler. Şimdi 8. sıra adayı çıkıp sulama zamanında elektrik kesintisi olmayacak diyor. Sen söyledin millet de inandı!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title