Haberler

Akyed'de Hüseyin Cömertpay Dönemi

Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (AKYED) Başkanlığına Hüseyin Cömertpay seçildi.

Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (AKYED) Başkanlığına Hüseyin Cömertpay seçildi.

Cömertpay, Güney Adana'da etkin bir sivil toplum örgütü olarak bilinen AKYED'in, birçok eğitim dalında önemli kurslar ve çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, kültürel aktivitelerle öne çıkan AKYED'i her alanda yukarılara taşımanın gayretinde olacaklarını söyledi.

AKYED'in çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini, yeni projelerle gündeme geleceğini kaydeden Cömertpay, yeni dönemde Halk Eğitim Merkezi'nin verdiği desteklerin yanı sıra yeni açılacak mesleki eğitim kurslarını ekleyeceklerini söyledi. Eğitim ve sanat alanında çalışmaların da derneğe renk katacağını ifade eden Cömertpay, madde bağımlılığı ile savaşa karşı etkinliklerle birlikte kadın girişimciliğine öne çıkaran çalışmalar gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Görevi devreden Başkan Haşim Turaçtemur'a yaptığı katkı ve başarılı çalışmalardan dolayı plaket takdim eden Hüseyin Cömertpay, Turaçtemur'un desteğini her zaman arkalarında hissedeceklerini kaydetti.

İlk toplantının ardından yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cömertpay, Başkan Yardımcıları Vefa Demiralp, Aynur Yamanyılmaz ve Yılmaz Boğa, Genel Sekreter İbrahim Örkün, Sayman Mahmut Yüksekdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Senem Zorluer, Gani Kapıcıgil, Gökhan Uçmak, Akın Ada ve Sezgin Boğa. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title