Haberler

Akyazı'dan Kısa Kısa

Girişimci kadın adaylar, KOSGEB'in toplantısında buluştu.

Akyazı Belediyesi, İŞKUR ile Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)  işbirliğiyle kadınlara yönelik girişimcilik kursları için kayıt yaptıran adaylar, KOSGEB tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Belediyenin konferans salonundaki toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, İŞKUR Sakarya KOSGEB yetkilileri, Nurullah Karataş, Aydoğan Yeltik, İŞKUR Akyazı hizmet noktası görevlisi Bünyamin Demirtaş ve çok sayıda kadın girişimci adayı katıldı.

KOSGEB yetkilileri tarafından düzenlenen toplantıda girişimci adaylarına, KOSGEB'in hangi tür meslek ve iş dallarında ne şartlarda destek verdiği, destek kredisi, sıfır faizli 70 bin lira geri ödemeli kredinin ne şekilde alınabileceği gibi konularda bilgi verildi.

İlçedeki kadın girişimcilerin daha da artmasını beklediklerini belirten yetkililer, daha fazla kadın girişimciye ulaşmak için ekim sonunda kadar başvuru almaya devam edeceklerini, girişimcilik kurslarının 3 Kasım'da başlayacağı bilgisini verdi.

Asfaltlama çalışmaları

İlçede farklı bölgelerde eş zamanlı çalışma yürüten Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Konuralp Mahallesi 2019 ve 2032 Sokağı ve civarında asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Sokaktaki yağmur suyu kanallarının tıkanması ve mevcut kanalların küçük olması nedeniyle teknik ekipler, kanalları değiştirdi. Ekipler, ayrıca, Hastane Mahallesi'ndeki 6002 no'lu caddedeki çalışmalarını da tamamladı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Çakmak Karataş Sakarya Akyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title