Haberler

Akyazı'da Traktör ile Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Caddede kaza yapan araç görüntüleri- Caddede kaza yapan traktör- Jandarma görevlisi ile basın mensubunun tartışması- Görgü tanığının olayı anlatması Sakarya'da traktör ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı- Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Akyazı ilçesinde, traktör ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Caddede kaza yapan araç görüntüleri- Caddede kaza yapan traktör- Jandarma görevlisi ile basın mensubunun tartışması- Görgü tanığının olayı anlatması Sakarya'da traktör ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı- Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Akyazı ilçesinde, traktör ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.D-140 karayolu Dokurcun kavşağında ters yöne girdiği iddia edilen A.O.Y. idaresindeki traktör ile Raşit Yıldırım'ın kullandığı 54 KR 809 plakalı otomobil çarpıştı.Kazada, otomobilde bulunanlardan Dilber Yıldırım ile kızları Melek Yıldırım olay yerinde, Dilek Yıldırım ise kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.Yaralanan sürücü Raşit Yıldırım ile otomobilde bulunan Muhammet Yıldırım aynı hastanede tedavi altına alındı. Traktörün sürücüsü olay yerinden kaçtı.Otomobildekilerin Bolu'nun Mudurnu ilçesi Avdurlar köyüne hatme gittiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammet Yıldırım Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title