Haberler

Akyazı Belediyesi Tarafından Aşure Dağıtımı Gerçekleştirdi

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü ile Aşure Haftası olması nedeniyle 6 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü ile Aşure Haftası olması nedeniyle 6 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü tarafından okutulan mevlide Sakarya Vali Yardımcısı Hikmet Dinç, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Ay, Akyazı Müftüsü Mehmet Şenokur, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Oda Başkanları ile çok sayıda emniyet mensubu, Şehid Babası Yunus Çelik ve Şehidin abisi Abdurrahman Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Cuma Namazı öncesi Mevlid-i Şerif'in de okunduğu Kuran-ı Kerim tilavetleri ile devam eden ve programda yapılan dualar tüm şehitlerin ruhlarına hediye edildi. Akyazı Belediyesi tarafından Muharrem Ayı Aşure Haftası olması vesilesi ile hazırlanan 6 bin kişilik Gazi Süleymanpaşa Camii önünde dağıtıldı.

Mevlide katılan tüm protokol üyeleri, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Şehid Furkan Çelik ve Ağabeyi Abdurrahman Çelik'te aşure kazanının başında kepçeyle mevlide katılanlara kendi elleri ile aşure ikram ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Çelik Hikmet Dinç Sakarya Akyazı Yerel Haberler

title