Haberler

Aktif Bank'tan Türkiye'de Bir İlk

Güncelleme:

Türkiye'de bir ilk olan N Kolay Bono ile yatırımcılar, birikimlerini yüzde 13,5 faizle değerlendirebiliyor. Yatırımcıların %100 dijital bir ürün olan N Kolay Bono'yu almak için bulundukları yerden sadece www.nkolaybono.com adresini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.

Yola çıktığı günden beri, bankacılık felsefesini "şubeleşerek değil, alternatif dağıtım kanalları ile yeni nesil bankacılık yapmak" olarak belirleyen Aktif Bank, düşük ve esnek maliyet odaklı bu stratejinin sonucu olarak müşterilerine yüksek kazanç sağlayan ürünler sunmaya devam ediyor. 200 TL'den 250 Bin TL'ye kadar olan birikimlerini değerlendirmek isteyen, her gelir düzeyindeki tasarruf sahiplerinin alabileceği N Kolay Bono'yu alanlar, vadesini beklemeden dilediği zaman faiz kaybetmeden bonoyu satabilecek. N Kolay Bono alanlar havale, EFT, hesap işletim ücreti gibi sürpriz masraflarla da uğraşmayacak.

Aktif Bank CEO'su Dr. Serdar Sümer yeni ürün hakkında; "Inovatif ürün yelpazemize bir yenisini daha ekleyerek, Aktif Bank müşterisi olsun olmasın herkesin, bulunduğu yerden şubeye gitmeden, %100 dijital bir ortamda alabileceği, yüksek kazanç sağlayan, her gelir grubunda yatırımcının birikimlerini değerlendirebileceği bir yatırım ürünü olan N Kolay Bono'yu piyasaya sunduk. Küçük yatırımcıların da farklı finansal ürünlere hızlı ve kolay erişim sağlayarak kazançlarını artıracak ortamı yaratmak yakından takip ettiğimiz küresel bir trend. Gelişmiş finans merkezlerinde, finansal teknoloji şirketleri Fintech'lerin bu konuda ortaya çıkardıkları pek çok yenilikçi ürün var. Biz de finansal ürünü arz edenle yatırımcıyı doğrudan bir araya getiriyoruz ve aracılık maliyetini ortadan kaldırıyoruz. Bu sayede ilave maliyetlere katlanmadan birikim sahibinin gelir maksimizasyonunu sağlamayı amaçlıyoruz. Dolayısıyla N Kolay Bono sahipleri piyasadaki benzer ürünlere oranla çok daha yüksek gelir elde ediyor. Birçok avantaj sağlayan N Kolay Bono ile yatırım yapmak isteyen birikim sahipleri yüzde 13,5 faizle tasarruflarını değerlendirebilecek. Stopaj oranı yüzde 10 olan, yüzde 13,5 faizli N Kolay Bono, mevduatta yüzde 15 düzeyinde stopaj düşünüldüğünde, çok daha yüksek kazanç sağlıyor. N Kolay Bono'dan elde edilecek faiz geliri; 14,29 oranında mevduat faizine denk geliyor. Ürünümüzün bir başka özelliği ise kullanıcıya sağladığı geniş esneklik. Faizler düştüğünde N Kolay Bono müşterileri mevcut yüksek faizin keyfini sürerken, faizler yükseldiğinde mevcut bonolarını satıp, daha yüksek faizden yeniden alma imkanına sahipler." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Kobi

Türkiye Kobi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title