Haberler

Aktaş'tan Belediyespor Maçlarına Davet

Güncelleme:

Voleybol Efeler Ligi ve Voleybol Erkekler 2. Ligi karşılaşmaları öncesi yaptığı açıklamada tüm sporseverleri maçlara beklediklerini söyledi.

2016-2017 sezonunda 3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında önemli maçlara ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı ve Voleybol Erkekler 2.liginde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımının zorlu müsabakaları öncesi Başkan Alinur Aktaş açıklama yaparak İnegöl'de oynanacak iki karşılaşmaya ilçemizdeki sporseverleri davet etti.

Hafta sonu voleybol şölenin yaşanacağı İnegöl'de, ilk olarak 18 Aralık Pazar günü saat 12.00'de Voleybol Erkekler 2.liginde Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor sahaya çıkacak. Temsilcimiz ligin 8. haftasında İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda ligin güçlü ekiplerinden Milas Belediyesi'ni konuk edecek. Aynı gün saat 15.30'da ise Voleybolda Efeler ligi mücadelesi oynanacak. Parkenin prensleri ligin 11.haftasında MSK Urfa'yı sahasında ağırlayacak.

BELEDİYESPOR 3 KULVARDA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

Hafta sonu oynanacak birbirinden zorlu ve telafisi olmayan voleybol müsabakaları öncesi açıklama yapan Başkan Aktaş; "Belediyespor bu sezon 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi'nde mücadele verirken, voleybol Erkekler 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca bu sezon Türkiye Basketbol 2. Liginde de Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. Uzun soluklu olan bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz" dedi.

VOLEYBOL 2. LİGİNDE RAKİP MİLAS BELEDİYESİ
Bu hafta ilk olarak Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz diyen Aktaş; "Voleybol Erkekler 2. liginde 1 grupta mücadele eden takımımız bildiğiniz üzere geçen hafta deplasmanda Acıpayam Halk Eğitimi yenerek ligdeki ilk galibiyeti aldı. Ümit ediyorum ki takımımız her geçen hafta üstüne koyarak doludizgin yoluna devam edecek. Bu sezon gelişim takımımız ilk defa 2.Ligde yer almasına rağmen oynadığı maçlarda güzel bir mücadele verdiğini düşünüyoruz. Ligde iyi işler başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta grubun sıralamasını etkileyecek bir maça çıkacağız. Milas Belediyesi'ni ağırlayacağız. 18 Aralık Pazar günü saat 12.00'de İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm voleybol severleri bekliyoruz" dedi.

RAKİP MSK URFA HEDEF GALİBİYET
Efeler Liginde mücadele eden voleybol takımının ise Pazar günü saat 15.30'da MSK Urfa'yı konuk edeceğini ifade eden Aktaş, "Sezonun 11. haftasında ilk yarının son maçında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile rakibimizi İnegöl'den eli boş göndermek istiyoruz. Ligde geçen hafta kendi sahamızda iyi oynadığımız mücadelede Afyon Belediyesi Yüntaş'ı yenmiştik. Ligde istenilen düzeye gelmeye başladık. Ligin ilkin yarısını MSK Urfa maçını kazanarak bitirmek istiyoruz. Ligin ikinci yarısına en iyi bir şekilde hazırlanarak alacağımız başarılı sonuçlar ile ligin zirvesinde yer almak istiyoruz. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bu güne kadar bizlere önemli başarılar kazandıran tüm oyuncularımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta rakibimiz olan MSK Urfa ligte son sırada yer alsa da dikkat edilmesi gereken bir takım. Ligde zayıf bir takım yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile MSK Urfa'ya geçit vermek istemiyoruz" dedi.

Aktaş son olarak; "İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanacak bu iki önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Belediyespor maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunarken, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İnegöl Belediyespor Milas Belediyesi Alinur Aktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title