Haberler

Aktaş Mali Hizmetler Personeli ile Buluştu

Güncelleme:

Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli personel ile bir araya gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi'nin bütçe performansında Türkiye 1'inci olmasından dolayı personelini tebrik etti.

Kurum içi iletişime verdiği önemle dönem dönem farklı müdürlüklerde görev yapan personelle bir araya gelerek belediye hizmetleri, şehrin sorunları ve ülke gündemine ilişkin konuları istişare eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu ziyaretler kapsamında Çarşamba günü Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

TÜRKİYE 1'İNCİLİĞİNDEN DOLAYI PERSONELİ KUTLADI

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile birlikte Mali Hizmetler Müdürü Emin Dündar ve yaklaşık 40 personeli meclis salonunda ağırlayan Başkan Aktaş, geçtiğimiz hafta sonuçları belli olan İmar ve Yapı Derneği'nin düzenlediği Belediyeler Arası Bütçe Kullanım Performanslarının Resmi Veriler Doğrultusunda Değerlendirme ve Ödüllendirme Projesinde, 2015 yılı nüfusu 100 bin ve üzeri 172 metropol ilçe belediyesi arasında yapılan bütçe performansı değerlendirmesinde İnegöl Belediyesi'nin Türkiye 1'incisi olmasından dolayı personelini tebrik etti. Önemli bir başarı elde edildiğini ve bu başarının mimarlarının Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli olduğunu vurgulayan Aktaş, aynı başarının bundan sonraki yıllarda da yaşanması temennisinde bulundu.

Aktaş, personel buluşmasında Mali Hizmetler Müdürlüğünün çalışmalarıyla ilgili personelin görüş ve düşüncelerini de sordu. Bazı personeller söz alıp Mali Hizmetler Müdürlüğü hakkında fikirlerini dile getirdi. Görüş ve önerilerini paylaşan personele İnegöl ve İnegöl Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini de soran Aktaş, son olarak ülke gündemini ele aldı. Yapılan sohbet içerikli buluşmada Mali Hizmetler Müdürlüğü personelinin fikir ve önerilerini ilgiyle takip eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendi hedef ve düşüncelerini de personeli ile paylaştı.

Belediye personelinin moral ve motivasyonunu arttırarak düşünce ve fikirlerini ilk ağızdan dinleme imkanı sağlayan sohbet toplantısının sonunda Başkan Aktaş, mesai saatlerinin dışında davetini geri çevirmeyip kendisine vakit ayıran personele teşekkür etti. Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli de Aktaş'a bu faydalı görüşme için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş Türkiye İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title