Haberler

Aktarlar Hurma Satışlarından Memnun

Ramazan ayı ile birlikte Bitlis’in Ahlat ilçesinde hurma satışlarında artış yaşanırken, aktarlar ise iftar sofralarının vazgeçilmez yiyeceği hurmanın sağlık açısından oldukça faydalı olduğunu belirtiyor.

Ramazan ayı ile birlikte Bitlis'in Ahlat ilçesinde hurma satışlarında artış yaşanırken, aktarlar ise iftar sofralarının vazgeçilmez yiyeceği hurmanın sağlık açısından oldukça faydalı olduğunu belirtiyor.

İlçede aktarlık yapan Cihat Ayazer; Kudüs, Medine ve İran hurmalarının satışa sunulduğunu ifade ederek, hurma satışlarında oldukça artış yaşandığını söyledi. Ayazer, 7,5 TL'den başlayan hurma fiyatlarının 35 TL'ye kadar yükseldiğini belirterek, ilçede en çok Kudüs ve Medine hurmalarının tercih edildiğini söyledi. Ayazer, "Orucun hurma ile açılması insanlar üzerinde oluşan halsizliğin gidermesinde fayda sağlar. Oldukça zengin bir besin maddesi olduğu için her öğün yenilebilir. Ayrıca şu an itibariyle hurma satışlarından son derece memnunuz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Kudüs Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title