Haberler

Aksuvital 25. Yılını Kutluyor

AksuVital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu,  1989 yılında küçük bir işletme olarak hayatına başlayan AksuVital'in bugün 6 markası, yaklaşık 400 ürünü olan, 5 kıtaya ihracat yapan bir firma konumuna geldiğini bildirdi.

Şirket açıklamasına göre, bu yıl 25. yılını kutlayan AksuVital'de 10 ve 15 yıldır hizmet veren personele düzenlenen bir törenle plaket dağıtıldı.

Törende konuşan Aksu, 1989 yılında küçük bir işletme olarak hayatına başlayan AksuVital'in bugün 6 markası, yaklaşık 400 ürünü olan, 5 kıtaya ihracat yapan bir firma konumuna geldiğini belirtti.

Modern ve son teknoloji cihazlarla donatılmış laboratuvarlarında kendi Ar-Ge çalışmalarını yaptıklarını ve son teknoloji makinalarla GMP (İyi üretim uygulamaları) standartlarında üretim yaptıklarını bildiren Aksu, bu konuma gelmenin sadece makinelere yatırımla değil, kaliteli işgücüne yaptıkları yatırımla da gerçekleştiğini dile getirdi.

Huzurlu çalışma ortamının kendilerini başarıya götüren önemli bir etken olduğunu vurgulayan Aksu, "AksuVital'in 25 yıllık başarısının arkasında, kendisine bağlı ve başarılı çalışanları var. 15 yıldır, 10 yıldır Aksuvital'e hizmet veren personelimiz mevcut. Biz onların emeğine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Buna istinaden kendilerine plaket vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Tören kapsamında AksuVital'in tüm personelinin bir araya geldiği bir kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Organizasyonda şirketin kuruluşundan bugüne kadar olan hikayesi kısa bir film olarak gösterildi.

Her yıl, uzun süre AksuVital'de çalışan kişilere verilen umre hediyesi de bu yıl üç çalışana verildi. Söz konusu hediyeyi kazananlar, 10 yıldan fazla Aksuvital'de çalışan Neslihan Yiğit, Emre Boduroğlu ve Hüsamettin Turgut oldu, bu kişiler aileleriyle birlikte umreye gitme fırsatı kazandı.

Kutlamalar kapsamında müşteriler için de bir kampanya başlatıldı. Buna göre mart ayı itibariyle internetten yapılan ürün satışlarında her ayın 25.'inde yüzde 25 indirim uygulanacak ve kampanya yıl sonuna kadar devam edecek.

1989 yılında bal üretimi ile faaliyete başlayan AksuVital, bugün AksuVital, Shiffa Home, Avicenna, Vitalest, Softem, Natural Hekimce markaları adı altında gıda, gıda takviyeleri ve dermo kozmetik ürünleri üretiyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title