Haberler

Aksoy Ayvacık Tüneli Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, Ayvacık Kaymakamı Dr. Salih Gelgeç ve Ayvacık İl Genel Meclis Üyesi Turan Tumay ile birlikte Ayvacık-Küçükkuyu arasında yapımı süren, Çanakkale-Ezine-Ayvacık-Küçükkuyu Yolunun bir parçası olan Ayvacık Tünellerinde incelemelerde bulundu.

Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, Ayvacık Kaymakamı Dr. Salih Gelgeç ve Ayvacık İl Genel Meclis Üyesi Turan Tumay ile birlikte Ayvacık- Küçükkuyu arasında yapımı süren, Çanakkale-Ezine-Ayvacık-Küçükkuyu Yolunun bir parçası olan Ayvacık Tünellerinde incelemelerde bulundu. Yol ve tünel çalışmaları hakkında şantiye yetkililerinden bilgi alan Aksoy çalışmaları değerlendirdi. Ayvacık-Küçükkuyu arası kesimde 2 adet toplam 3 bin 581 uzunluğunda çift tüp tünel ile 2 adet toplam 463 metre uzunluğunda viyadük yapılması öngörülüyor. Projenin önümüzdeki yıllarda tamamlanması hedefleniyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Can Aksoy Küçükkuyu Çanakkale Ayvacık Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title