Haberler

Akşit; "Başarının Sırrı Çalışmak ve Sabır"

Bu sezon yönettiği iki farklı takımla yoluna dolu dizgin devam eden Aydın basketbolunun genç koçu Serkan Akşit, başarısıyla dikkat çekiyor.

Bu sezon yönettiği iki farklı takımla yoluna dolu dizgin devam eden Aydın basketbolunun genç koçu Serkan Akşit, başarısıyla dikkat çekiyor.

Okullararası Yıldız Erkekler Ligi'nde bölge şampiyonu olarak Türkiye genelinde yarı finale yükselen Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu'nun koçu ve Kulüpler Arası Genç Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Aydın spor 1923'ün koçu Serkan Akşit, basketboldaki başarının sırrını açıkladı. Akşit, başarının sırrının 'çalışmak ve sabır' olduğunu belirtti.

Her iki kategoride de mücadelelerini sürdürdüklerini ifade eden Akşit, emeklerinin karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.Hedeflerini daha üst noktalara diktiklerini ifade eden Akşit, "Muzaffer Ancın ile bölge şampiyonu olduk. Aydın spor 1923 ile de hedefimiz bölge şampiyonu olmak. Çalışmaya devam edeceğiz. Aydın spor 1923'e Nazilli Belediye spor'dan Onur ve Doğa Koleji'nden Atakan'ı transfer ederek bölge şampiyonu olmak istiyoruz" dedi.

Altyapıda çalışmanın kolay olmadığını ifade eden Akşit, 'ağaç yaşken eğilir' sözünü hatırlayarak çalıştıklarını söyledi. Akşit şöyle konuştu:

"Oyunculara duracağı yerleri, saha içinde yapacaklarını söylüyoruz ve öğretiyoruz. Bol çalışmak ve sabır kesinlikle şart. İmkansızlıklarla da boğuşuyoruz. Zaman zaman saha dışı faktörlerde devreye giriyor. O zaman, sabrımızla hareket ediyoruz"

5 YILDIR BİRLİKTELER

Aydın spor 1923'ün Aydın şampiyonu olan kadrosuyla beş yıldır çalıştığına dikkat çeken Akşit, "Oyunularımız spor okullarından itibaren birlikte çalışıyor. Son derece uyumluyuz. Bu uyum bizi başarıya götürüyor" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

aydınspor 1923 türkiye aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title