Haberler

Aksı Kırılan Meyve Yüklü Kamyon Devrildi

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, ön aksının kırılması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden nar ve narenciye yüklü kamyon karşı şeride geçerek devrildi.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, ön aksının kırılması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden nar ve narenciye yüklü kamyon karşı şeride geçerek devrildi. Şoför 45 yaşındaki Remzi Korkmaz ve yanında bulunan Mehmet Korkmaz kazadan yara almadan kazadan kurtulurken, Muğla - Fethiye karayolu saçılan meyvelerin temizlenmesi nedeniyle 1.5 saat traftrafiğe kapandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında, Muğla- Fethiye Çevreyolu, Ortaca Yerbelen Mahallesi Dalaman Çayı köprüsü yakınında meydana geldi. Remzi Korkmaz yönetimindeki 35 AKB 08 plakalı kamyonla, Dalaman'dan yüklediği nar ve narenciye Ortaca'ya götürdüğü sırada ilçe haline 6 kilometre kala ön aksının kopması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjü aşan meyve yüklü kamyon karşı şeride geçerek devrildi. Şoför Korkmaz ve yanında yolcu olarak bulunan Mehmet Korkmaz kazadan yara almadan kurtuldu. Kamyonun kasasında bulunan meyve ve kasalar yola savruldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, şoför Korkmaz ile Mehmet Korkmaz'a ambulansta kontrollerini yaptı. Karayolu yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapandı, yolun açılmasını bekleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Etrafa savrulmuş meyveler kasaları da firmaya ait işçiler tarafından toplanırken, sağlam olan meyveler yeniden kasalanarak başka bir kamyona yüklendi. Ezilen meyveler Ortaca belediye ekipleri tarafından temizlendi. Yolun yıkanması sonrasında trafik normale döndü.

Kamyon şoförü Remzi Korkmaz'ın verdiği ifadede, "Araziden kamyona meyveleri yükledim ve yola çıktıktan sonra kamyon birden yan yattı. Ön aks kırılmış Allahtan fazla hızlı değildim ve yol da o an için boştu. Kimsenin burnu kanamadı, buna şükür" dediği öğrenildi

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Ortacamuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Korkmaz Fethiye Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title